Bookmark and Share     Sitemap    
    Red Verden - Save The World       
 

Solcelle udgangseffekt i watt og output tolerance

Skrevet af Solarpanels ApS Administrator
21-06-2012 12:04
Hver eneste solcelle producent angiver udgangseffekt og plus/minus output tolerance på deres solceller. Når solcelle panel er fremstillet er der også angivet en udgangseffekt i watt.
 
Når watt effekt er angivet af selskabet/producenten for solcelle panel, er der også angivet output tolerance i plus/minus procent, som fortæller hvor meget udgangseffekt i watt kan variere. Af denne grund, når man ser på solcelle paneler, selvom en højere solcelle watt panelet er et godt udgangspunkt er det ikke den eneste måling til at lede efter. Efter at have læst den angivne output udseende for producenternes erklærede output tolerance niveau, kan der være store forskelle.
 
En almindelig tolerance er plus 3% og minus 0% af den angivne udgangseffekt i watt, men hvis solcelle panel har en stor negativ tolerance og kun en lille positiv tolerance, betyder det, at med solcelle panel uden negative tolerance få man helt den angivne udgangseffekt i watt eller også lidt højere afhængigt af plus tolerance, hvor solcelle panel med en negativ tolerance af lad os sige 5% kan ende med mindre udgangseffekt i watt end angivet.
 
For at afklare solcelle panel med en angivet udgangseffekt på 240 watt, men med en negativ tolerance på minus 5%, kan solcelle panelet i realiteten kun producere med 228 watt, hvilket er mindre end solcelle panel med en angivet udgangseffekt på 230 watt med kun positiv tolerance!

Kategori: SolarPanels ApS

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Copyright © SolarPanels.dk, 2007 - 2022. Alle rettigheder forbeholdes.
SolarPanels ApS | CVR: 36061332 | Christiansmindevej 12D, 8660 Skanderborg - DANMARK | Tlf.: +45 6014 3292 | polle@solarpanels.dk