Bookmark and Share     Sitemap    
    Red Verden - Save The World       
 

Konsekvenser af ny solcelleanlæg lovgivning

Skrevet af SolarPanels ApS Administrator
15-11-2012 12:00

Regeringen har besluttet at ændre nettoloven for specielt solceller, til en langt mindre gunstig feed-in-tarif.

Den gamle gunstige lov virker frem til senest mandag midnat, hvor bindende kontrakter på salg skal være underskrevet.

Ifølge velinformerede kilder fremsættes det nye lovforslag tirsdag, dog er der ingen garanti for at dette ikke sker allerede mandag. Så snart lovforslaget er lagt frem i folketinget til førstebehandling, bortfalder retten til at komme på den gamle ordning – (natten før til midnat).

Vi anbefaler derfor at du her i weekenden får underskrevet din købs/salgskontrakt, for at være sikker på du kan komme på ordningen, som for større anlægs vedkommende nemt kan gøre en forskel på en halv million skattefri kroner i forhold til at komme for sent og komme på den nye ordning.

Hvis du har indgået en bindende kontrakt inden lovforslaget fremlægges- (senest midnat dagen før), så har du helt op til en måneds frist på at din elinstallatør skal tilmelde det til Energinet, samt helt op til 6 måneders frist med at få anlægget opstillet og tilsluttet.

Så det eneste du skal have travlt med er at få lavet dig en bindende salgskontrakt, bagefter kan du slappe af, og nyde at dit hus sammen med 40.000 andre huse i Danmark er steget gevaldigt i værdi. Har du råd, så anbefaler vi nu at du køber et anlæg under nettoloven, som producerer væsentligt mere end du lige nu forbruger, således at du som ejer har sikret en gratis (benzintank) til din bolig der rækker 20 år frem – til Elbilen som står i indkørslen om et par år!!!!!!

Kategori: SolarPanels ApS

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Copyright © SolarPanels.dk, 2007 - 2024. Alle rettigheder forbeholdes.
SolarPanels ApS | CVR: 36061332 | Christiansmindevej 12D, 8660 Skanderborg - DANMARK | Tlf.: +45 6014 3292 | polle@solarpanels.dk