Bookmark and Share     Sitemap    
    Red Verden - Save The World       
 

Ny lovændring stopper udbygningen med solcelleparker

Skrevet af SolarPanels ApS Administrator
16-03-2013 16:58

Her til morgen den 16. marts 2013 blev der varslet indgreb mod solcellelovgivningen, som ikke engang er trådt i kraft endnu. Den måde vores arrogante politikere behandler os der arbejder med vedvarende energi på, er en skandale.

Løgne og løftebrud, fortielser, ja det vil ingen ende tage. Mere end 3 måneders arbejde og planlægning er nu fuldstændig spildt, og det har vist sig helt reelt, at vi I vores firma, i lang tid omtalt Martin Lidegaard som ”Komiske Ali”.

Den nye ændring vil bremse for solcelleparker, så de højest kan blive på 400 kW,og altså ikke bygges sammen til store solcelleparker, bestående af mange individuelle 400 kW solcelleanlæg.

Dette betyder at ti tusindvis af timers planlægning nu er spildt for de solcellefirmaer, som ikke drejede nøglen efter sidste lovændring.

Hvornår vil i politikere begynde at forstå, at i er til for os, og at jeres opgave er at lave farbare veje af godt og nemt forståeligt lovstof, som vi kan manøvrere på let og ubesværet. At i skal være sparingspartnere og ikke modstandere.

Indrømmet, vi er også til for jer, da vi med glæde og stolthed laver de veje i skal køre på frem og tilbage i forbindelse med jeres ”arbejde”, vi tømmer med glæde jeres skraldeposer, og sørger for at der er rent vand i jeres haner. Det kunne med andre ord være en god symbiose med gensidige fordele for os alle, med denne arbejdsfordeling, hvis i blot kunne se fordelen også.

Men noget er gået helt galt. I er blevet arrogante, og har mistet forbindelsen til os der er afhængige af at i tager jeres arbejde alvorligt. I føler jer højt hævet over det arbejdende folk, og gider ikke engang involvere os i jeres lovmageri, da i er så selvfede i jeres overbevisning, om egne fortræffeligheder og evner til at træffe de rigtige beslutninger, at i skider højt og flot på jeres del, nemlig at gøre det ordentligt og til tiden, eller som et minimum søge hjælp hos os der ved noget om emnet og tager det alvorligt.

Lovgivningsprocessen omkring afviklingen af den gamle nettolovgivning, samt indførelse af den nye L86, har fra starten været en farce.

Først afviklede i en god lov, som kun behøvede justeringer for at skabe vedvarende energi i et tempo som var passende for landet og økonomien, og som samtidig var nem og administrere. Så afløser i loven med en ny, hvor de vigtigste dele, her næsten 4 måneder senere ikke er på plads.

Den del der er på plads, bebuder i så her til morgen skal laves om, og ikke nok med det, så havde i glemt at sende loven til godkendelse i EU. Den skulle have været sendt i december sidste år, og nu viser det sig så at den først er blevet sendt tidligst i slutningen af februar, således at vi i realiteten står uden en lov og et arbejdsgrundlag.

Det var i sidste uge ikke muligt at få oplyst tidspunktet for fremsendelsen, da embedsmanden vi talte med, ”tilfældigvis” ikke kunne finde billaget, så sandsynligheden for at det først er sendt i marts, eller slet ikke er blevet afsendt endnu, er ganske stor. Vi har her til morgen bedt om agtindsigt. Så let slipper i altså heller ikke om ved slendrian!!!!

Hele forløbet viser ganske tydeligt at Danmark er opdelt i en herskende elite, som kun er i stand til at ”fake” empati og forståelse for en befolkning der i høj grad er ramt af uduelig regeringsførelse, og chok.

Nu siger jeg det højt og tydeligt. I kan ikke finde ud af det, fordi det er for kompliceret stof, til kun at behandle det med den venstre hånds lillefingers alder yderste led.

Dette er så vigtigt at det fortjener en hel flybesætning ved roret ”full time”, og der skal arbejdes i treholdsskift også i weekenden, således at kursen mod målet holdes hele tiden, hvis vi skal have nogen jordisk chance til at rede denne verden i tide.

Stod det til mig, så skulle forsvarsministerens job laves om til ”Forsvarsministeriet til bekæmpelse af politiske og menneskeskabte klimaforandringer”, eller ”Krigsministeriet mod CO2”. Så vigtigt er dette emne.

Lad os nu sætte os sammen, og få lavet en lov der fungerer, og hvor overskriften er, at vi skal rede verden, og ikke at du/i nødvendigvis skal genvælges ved næste valg.

Vi står til rådighed, og gerne i døgndrift!!!

Kategori: SolarPanels ApS

Kommentarer

 • #1
 • Mads Thurah Bilde
  27-05-2013 13:21
  Helt enig, men han vil ikke forstå det ellers må der jo ligge en skjult dagsorden..
  politisk venstrehånds arbejde af værste skuffe - tilliden er nu totalt væk og det er desværre for let for hr. Martin Lidegård at snakke udenom når det er med en journalist der intet kender til stoffet..
  Gid der var mere krudt i solcelleforeningen..
  Og ja spildt arbejde og spildte arbejdspladser - konkurser - osv. pga politisk meget dårligt arbejde..
  MVH
  Tidligere selvstændig ehvervsdrivende(7ansatte)
  solcelleforhandler siden 2009
  Mads Bilde


 • #2
 • Kim Jepsen
  24-03-2013 19:26
  Hørt, Hørt!! Du rammer 100% plet!
  Bare kom med mere af den slags, og lad det blive læst af alle! "Danmark fossilfri om bla. bla.!" Siger politikerne...min bare r... Det ENESTE der betyder noget er AFGIFTER, eller med andre ord PENGE. De vejer betydeligt højere end miljøet. Politikerne har bevist dette faktum gang på gang. Og så selvfølgelig det faktum, at de gerne vil genvælges!

  Jeg mener, at vi allerede nu har de tekniske muligheder for næsten at gå fossilfri allerede i år, men ingen tør binde an med at ændre afgifts systemet, for det vil uden tvivl koste stemmer, og så bliver man jo ikke valgt igen! Endelig har jeg forstået, hvad en "levebrøds politiker" er....
  Kim Jepsen


1 

Skriv en kommentar

Copyright © SolarPanels.dk, 2007 - 2024. Alle rettigheder forbeholdes.
SolarPanels ApS | CVR: 36061332 | Christiansmindevej 12D, 8660 Skanderborg - DANMARK | Tlf.: +45 6014 3292 | polle@solarpanels.dk