Bookmark and Share     Sitemap    
    Red Verden - Save The World       
 

SolarPanels ApS udvider sine aktiviteter til også at omfatte brintproduktion

Skrevet af SolarPanels ApS Administrator
21-10-2013 12:41

SolarPanels ApS udvider sine aktiviteter til også at omfatte brintproduktion, først og fremmest baseret på solcelleenergi.
I de sidste ¾ år, har vi i SolarPanels arbejdet med spaltning af vand til ilt og brint. Lige nu arbejder vi ad 2 spor, nemlig udstyr til den industrialiserede verden, samt udstyr til 3 verdens landene.

Vores brintspaltningsudstyr til tredje verdenslandene, tager udgangspunkt i at der f.eks. i Afrika, sker en omfattende skovrydning, fordi op mod 80 % af Afrikansk energi er baseret på biobrændsel. Dette har haft som resultat at en gennemsnitskvinde som for 2 år siden i måtte vandre 6 km om dagen for at samle brænde, nu skal vandre 8 km. Dette eksempel viser med al tydelighed, at vi er nødt til at tænke Afrika ind, når der skal tænkes omstilling, da skovrydning bidrager umådeligt til CO2 forureningen.
Så hvis et stort flertal af en befolkning på omkring 1 milliard mennesker, i stedet for at rydde skov, kan tilplante med skov, så vil det have en gigantisk virkning.
Da en meget stor del af Afrikanerne lever under fattigdomsgrænsen, er det vigtigt at kunne spalte brint på en lavteknologisk måde. Derfor har vi i SolarPanels udviklet spaltningsudstyr samt komfurer og lagring til netop brint, baseret på primært genanvendelse af lavteknologiske materialer.

Du kan følge vores udvikling med brint video på >> SolarPanels ApS brint produktion...

Udviklingen af det lavteknologiske system, foregår efter ”open source” princippet, og næste skridt, er en 3 dages workshop for en Afrikansk højskole, på Folkecentret for Vedvarende Energi.

Kategori: SolarPanels ApS

Kommentarer

 • #1
 • Lydia Noole Hjertmann
  12-02-2015 08:01
  Jeg er en ny enterprenuer på de Danske marked. Mit firma kommer til at hedde Zambia Denmark connet.

  Som udgangspunkt er jeg begyndt at finde noget miljøvenlig produkter som kan sælges i Zambia. Økonomisk, er Zambian godt på vej op. De ved i sikkert nok.

  Jeg satser på at solpaneler bliver stort i Afrikan , især i Zambia fordi der er el afbryder mange gange om dagen. Afbrydelsen skader udstyr i firmaer or i de private område.

  Til dem der ejer firmaer der er afhængige af el, er der nu en mulighed for at ungå ydelere skader til deres udstyre.

  Alt i alt vil jeg gerne tilbud jeg en mulighed for at sælger jer produkter i Zambia som en selvstændig virksomhed.

  Mvh,
  Lydia
  tlf:26669999

  Jeg glæder mig til at arbejde med jer.


1 

Skriv en kommentar

Copyright © SolarPanels.dk, 2007 - 2024. Alle rettigheder forbeholdes.
SolarPanels ApS | CVR: 36061332 | Christiansmindevej 12D, 8660 Skanderborg - DANMARK | Tlf.: +45 6014 3292 | polle@solarpanels.dk