Bookmark and Share     Sitemap    
    Red Verden - Save The World       
 

Mini solcelleanlæg

Guerilla Strøm Tyven, gør det enkelt at spare på el-regningen på en effektiv måde.

Systemet består af et solpanel på 190/245 watt, påmonteret en mikroinverter bagpå.

  • Gør det selv pris: 2.999/3.599 DKK inkl. moms
  • Tilbagebetalingstid: 7,5 år
  • 15 års garanti

Strømtyven er et eller flere paneler med sin egen lille mikro net inverter. Læg mærke til ordet ”net inverter”. Det betyder at det er en inverter, som smider strømmen ud på nettet.

Guerilla Strøm Tyven

Hvorfor kalder vi det en strømtyv, og hvorfor denne lille smarte sag har en rigtig flot økonomi og hurtig tilbagebetalingstid. Vi går ud fra følgende, nemlig at du altid har et tomgangsforbrug på mindst 300 watt i dit hus. Tomgangsforbrug fremkommer ved forskellige elektroniske dimser, som står på standby, dit køleskab og en cirkulations pumpe kører etc. Du vil som regel kunne finde ud af hvor stort dit tomgangs forbrug er hvis du kontakter dit elselskab.

Mange gange kan du gå ind på deres hjemmeside, og logge ind med dit kunde nummer, og studere det selv. Med et tomgangsforbrug på 300 watt, har du nu 3 installationsmuligheder.

Hvis du vil installere din strømtyv lovligt, og lad os gå ud fra at det er et enkelt panel der yder 240 watt, ja så er der ingen ben i det, da alle 3 faser nu registrerer hvor meget strøm der ryger ud af ind af din installation via den ny opsatte måler som du får gratis fra elselskabet når du tilmelder dit anlæg. Denne måler holder automatisk regnskab med alle 3 faser på engang, så uanset om du har overproduktion på en fase, og eksportere ud, mens dit tomgangsforbrug er på en anden, ja så holdes der regnskab, så du ikke bliver snydt.

Den anden mulighed er at du selv sætter strømtyven op, og blot sætter den i en stikkontakt, hvilket er lovligt i mange lande, men ikke i Danmark. Hvis du gør det, ja så er det vigtigt at den sættes på den fase i huset hvor dit tomgangsforbrug er, idet al strømmen du nu producerer blot vil blive brugt inde i installationen. På den måde vil du kunne sparre din elregning for et beløb, som svarer til årsproduktionen fra strømtyven. Er det et 190 watt panel, kan du forvente et sted mellem 180 til 190 kWh om året ved en sydvendt hældning på mellem 20 til 45 grader. Er det et 245 watt’s panel, kan du forvente omkring 230 til 245 kWh ved samme hældning. Er dit tomgangsforbrug højere, kan du sætte flere strømtyve op, som svarer til forbruget.

Den tredje løsning som jeg vil nævne, er den allerbedste, men heller ikke lovlig i Danmark. Mange parcelhuse og ejendomme har stadig en god gammeldags Ferrari måler. Den er normalt vis sort, og har en skive der kører rundt. Netop denne model har den egenskab, at den også kan køre baglæns, så her kan det være lige meget hvornår du producerer, og hvornår du forbruger, og du behøver ikke at tage stilling til hvilken fase det foregår på. Men husk at de to sidste metoder er ulovlige i Danmark, men langt billigere i etablering, da du sparrer en autoriseret elinstallatør til at tilmelde og tilslutte dit anlæg, som tit kan løbe op i 3.000 kr.

Strømtyven kommer i 2 forskellige udgaver. En med et monokrystallinsk panel på 190 watt, samt 1 mikroinverter. Den anden udgave er med et 240 watts polykrystallinsk panel på 240 watt, samt en mikroinverter.

Til begge pakker følger 2 monteringsskinner, samt 4 spærskruer, samt en monterings vejledning.

Mikroinverteren er på Energinets positivliste, og dermed lovlig til opsætning i Danmark. Den har den tredje højeste ydelse af mikroinvertere på verdensmarkedet, og har indbygget trafo, som gør at det er unødvendigt med et AC/DC relæ mellem inverteren og installationen. 

Panelerne er vores sædvanlige topkvalitet, der yder mere end de lover, med plus på powefactoren. 
Copyright © SolarPanels.dk, 2007 - 2024. Alle rettigheder forbeholdes.
SolarPanels ApS | CVR: 36061332 | Christiansmindevej 12D, 8660 Skanderborg - DANMARK | Tlf.: +45 6014 3292 | polle@solarpanels.dk