Bookmark and Share     Sitemap    
    Red Verden - Save The World       
 

Om SolarPanels ApS

SolarPanels ApS - PV CYCLE og KSO certificeret, samt medlem af Dansk Solcelle foreningen, er et rent dansk ejet firma, med aktiv hjemmeside siden 2007, hvis hovedformål er at levere solcelle energi og solcelleanlæg løsninger til de bedste og billigste priser i Danmark, både til private og erhverv.

KSO Certifikat - SolarPanels ApS
 
Vi kan tilbyde løsninger inden for den nye solcellelovgivning, som vi i øvrigt selv har været med til at formulere, i vores egenskab af ”medlem af den rådgivende arbejdsgruppe” under Energinet.  
 
Vi er specialister i solcellelaug, store solcelleanlæg, fælles solcelleanlæg, solcelleanlæg økonomi, solcelleanlæg finansiering, nettoordningen, solcelleparker, samt tilslutningskrav af disse. Vi yder teknisk rådgivning til private, firmaer, samt kommuner.
 
Den daglige ledelse varetages af:
  • Stærkstrøms Ingeniør: Leif Blichfeld-Grosen
  • Energi Konsulent: Poul Schack Petersen
  • Salgs Konsulent: Jacob Simonsen
  • Administration: Lene Jørgensen
SolarPanels ApS har mere end 14 års erfaring med solenergi, solceller, solcelleanlæg, vedvarende og alternativ energi.
 
SolarPanels ApS er blevet udvalgt som certificeret opsamlingssted i Danmark for den internationale organisation >> PV-CYCLE...
 
PV Cycle certifikat - SolarPanels ApS
 
Tilsammen rådes der i SolarPanels ApS over en stor viden i både teknisk og lovgivnings mæssig henseende.

Hver kunde er et individ, med ret til en individuel løsning, hvor alle fordele og ulemper vendes for at få det rigtigste resultat frem til den billigste pris i en kombination med størst tryghed, sikkerhed og garanti.

Vi kan tilbyde løsninger med genforsikring af projekter, så det ikke kun er GMBH, A/S og ApS der ligger bag garantiordningerne. Dette foregår i samarbejde med det internationale forsikringsselskab ERGO >> www.ergo.com... - som er en del af det verdensomspændende genforsikringsselskab ”Munich Re Group”

SolarPanels ApS kan tilbyde større projekter, med total finansiering og ”non risk løsninger”. Kontakt os for mere info.
Copyright © SolarPanels.dk, 2007 - 2024. Alle rettigheder forbeholdes.
SolarPanels ApS | CVR: 36061332 | Christiansmindevej 12D, 8660 Skanderborg - DANMARK | Tlf.: +45 6014 3292 | polle@solarpanels.dk