Bookmark and Share     Sitemap    
    Red Verden - Save The World       
 

Monokrystallinske solceller

Vores monokrystallinske solceller fra "SolarSoul, SunGen og Eging", er blandt de højest ydende i verden i forhold til hvad de fylder. Derfor fylder vores anlæg også mindre end de fleste andre af vores kollegaers.

Vores 6.080 watt peak monokrystallinsk solcelleanlæg fylder ca. 41 m2, og består af 32. stk 190 watt solcelle paneler. I vores virksomhed, har vi besluttet os for primært at gå efter det mest effektive, så derfor har vi valgt, ikke at køre med sorte rammer, da dette nedsætter effektiviteten. 

Som alle ved, så er den sorte farve meget varmeabsorberende, hvorimod den blanke farve, fra aluminiummet, sender lyset tilbage i rummet. Dette resulterer i at de i forvejen varmefølsomme monokrystallinske solceller, bliver knap så varme i forhold til hvis de var med sorte rammer, og vi får dermed en mærkbar større produktion.
 
Et monokrystallinsk panel, er et godt valg, hvis man ikke har særlig stor tagflade. Det er uhyre nemt at montere, da man kan bygge rimeligt store strenge, og samtidigt er det naturligvis meget billigere i oplægningsmateriel og monteringsarbejde.
 
Dette er et anlæg, som mange selv vil kunne montere, med en monteringsanvisning fra os, og derved sparre en del penge.
 
Vores monokrystalliske solcelle paneler, har 25 års produktions garanti, med en garanteret mindste produktion på minimum 90% efter 10 år, og en garanteret mindste produktion på 80% efter 25 år.
Copyright © SolarPanels.dk, 2007 - 2024. Alle rettigheder forbeholdes.
SolarPanels ApS | CVR: 36061332 | Christiansmindevej 12D, 8660 Skanderborg - DANMARK | Tlf.: +45 6014 3292 | polle@solarpanels.dk